13 Beste 36-inch gaskookplaat (beoordelingen en koopgids 2023) (2023)

Terwijl fabrikanten blijven groeien met de huidige technologie om keukenruimtes fitter en handiger te maken, eisen mensen om gaskookplaten te krijgen, en de grote uitdaging is het kiezen van debeste 36-inch gaskookplatenbinnen dit type luxe keukenapparatuur.

Gaskookplaten zijn verkrijgbaar in vele maten, en een van de meest gewilde maten kookplaten zou die van jou zijn36-inch gaskookplaat. We hebben onze favorieten uit de 36-inch gasklasse afgerond die de kracht en werking bieden van full-size reeksen, maar met een slanker prestige.

De getoonde kookplaten zijn pro-stijl qua uiterlijk (roestvrij staal, opmerkelijke knoppen, ijzeren roosters) en qua branderelektriciteit. Deze drop-in-modellen worden in een uitsparing van het aanrecht gestoken (en hebben meestal minstens tien centimeter ruimte eronder nodig). Een aantal van de versies wordt ook aangeboden in een afmeting van 36 inch (een standaard voor gaskookplaten). Ze hebben allemaal krachtige branders en keuzes voor vrij laag vuur of sudderen. De grootste verschillen zitten in de regeling en de branderinstellingen.

Met deze verzameling kunt u precies dat doen met behulp van debeste 36-inch gaskookplaten, dus zorg ervoor dat u het helemaal doorleest.

Lijst met 13 beste beoordelingen van 36-inch gaskookplaten

1. SDADI keukengaskookplaat 36″ roestvrijstalen kookplaat

13 Beste 36-inch gaskookplaat (beoordelingen en koopgids 2023) (1)

 • "Grote waarde" is precies watSDADI 36 inch gasfornuis beoordelingenblijf over dit item klokkenluiden. Dit is een roestvrijstalen apparaat met zware stalen kookroosters. Het bevat standaardfuncties zoals een CSA-certificaat, LP-converteerbaarheid en twee jaar garantie op onderdelen en arbeid. Wat echter onze aandacht trok, is de lay-out in professionele stijl.
 • Ditkeuken kookplaatis gebouwd voor het gemak. In de eerste plaats is het lichtgewicht. Dit zal waarschijnlijk niet dagelijks van pas komen, maar u zult er zeker van genieten tijdens de installatie. In het volgende gebied bevat dit apparaat een roestvrijstalen lekbak. ergo,schoonmaken van je kookplaatis zo simpel als het maar kan zijn.
 • Dit koken kan ook leuk zijn. U kunt uw potten en pannen over de gietijzeren grillroosters schuiven zonder ze een centimeter omhoog te brengen. Dit is echt een veelzijdige6 pits kooktoestel. Twee van die horizontale gietijzeren pannen creëren elk 18.000 BTU's, terwijl de andere brander 15.000 BTU's genereert. De drie hebben elk een capaciteit van 12.000 BTU's.

2. GE Cafe 36 inch gaskookplaat 5 verzegelde branders met tri-ring

13 Beste 36-inch gaskookplaat (beoordelingen en koopgids 2023) (2)

 • DeGE Cafe gaskookplaatbevat een ingebouwde bakplaat die de show steelt. Het zijn vijf verzegelde branders met doorlopende roosters waardoor het veilig in gebruik is. Deze kookplaat werkt met een volledig vermogen van 59.000 BTU's, de middelste brander gebruikt bijvoorbeeld 20.000 BTU's.
 • GE's toewijding aan constant vuur op lage temperatuur is een pluspunt en zorgt voor een eenvoudige kookervaring. Samen met 5000 BTU's blijkt de achterbrander alleen het vuur met de juiste temperatuur te voeden om te sudderen. Het bevat knoppen met led-achtergrondverlichting.
 • Deze gaskookplaat bevat een gietijzeren bakplaat die groot genoeg is voor al je huishoudelijke behoeften. Het is leuk om te gebruiken en doet niets af aan persoonlijkheid. Het is mogelijk om hiervan gebruik te maken36 inchgaskookplaat met bakplaathet om een ​​snel ontbijt te verdienen voor een enorme maaltijd voor vijf tot zes personen.
 • VeelGE kookplatenhebben een optionele bakplaat. En de reden dat er een bij me bleef hangen, was te wijten aan hoe goed het de kookplaatversie complimenteert. Dit matcht niet alleen met flair en finesse, maar bestrijkt bovendien een brede selectie aan functies.

3. Bosch 500-serie 36 "roestvrijstalen 5-pits gaskookplaat

13 Beste 36-inch gaskookplaat (beoordelingen en koopgids 2023) (3)

 • Het starten van ons record is aan jouBosch 500 Serie 36″. Deze eenvoudige kookplaat draait om functionaliteit, ervoor zorgen dat je genoeg kookruimte en energie krijgt wanneer je de lekkerste gerechten maakt voor je dierbaren.
 • Het probleemloze ontwerp maakt het vrij eenvoudig om te wassen, wat betekent dat je extra tijd en moeite kunt besteden aan het produceren van het lekkerste voedsel in plaats van jezelf te vermoeien tijdens het opruimen.

4. Cosmo COS-965AGFC 36 inch gasfornuis met 5-pits kookplaat

13 Beste 36-inch gaskookplaat (beoordelingen en koopgids 2023) (4)

 • Kook snel gerechten meeCosmo COS-965AGFC RVS gasfornuis. Het beschikt over 5 verzegelde branders met twee aan elke kant en één in het midden. En daarboven bevinden zich robuuste gietijzeren roosters die uw potten en pannen op de juiste manier onderhouden.
 • In ieder geval hebben de gietijzeren roosters een fantastisch vermogen om warmte vast te houden en verdelen ze de warmte gelijkmatig voor de beste resultaten. Deze 5 verzegelde branders omvatten een 17400, een 8200, twee 6900 en een 5000 BTU hulpbrander. Van langzaam koken tot sauteren met verhoogde verwarming, u kunt veel verschillende keukens bereiden met het Cosmo-only ovengasfornuis.
 • De hoogwaardige staalconstructie vanCOS-965AGFCmaakt het de moeite waard om te kopen. Ook al zijn de kookplaat en zijwanden van metaal, passende RVS knoppen zouden de kers op de taart zijn. Deze stalen knoppen zorgen voor een doorlopend elegante look en eigentijdse esthetiek die extreem duurzaam is. Bovendien heeft roestvrij staal niet veel onderhoud nodig. Veeg het oppervlak alleen schoon met een zachte, vochtige doek voor een glinsterende look.
 • Onder de kookplaat bevindt zich een oven van 3,8 kubieke voet met snelle convectie. De enige elektrische vereisten zijn een standaard driepolige stekker met 120 V, 60 HZ, 15 A om de oven te laten werken. Wanneer de installatie is voltooid, kunt u de oven gebruiken om lekkere desserts te bakken. Je kunt zeker convectie bakken, bakken of braden. Beide enorme metalen rekken konden worden aangepast aan 4 verschillende posities, afhankelijk van de hoogte van hun maaltijden.

5. Verona VEFSGE365NDSS 36″ Pro-Style Dual-Fuel-reeks met 5 verzegelde branders

13 Beste 36-inch gaskookplaat (beoordelingen en koopgids 2023) (5)

 • Het kooksysteem werkt als een broodrooster en is bestand tegen oxidatie en ook een duurzaam apparaat. Het beschikt over een opbergmand voor het opbergen van gereedschap en apparaten voor onderhoud.
 • Het gasfornuis bestaat uit een digitale klok en klok voor een efficiënte maaltijdbereiding. De machine staat op vier metalen rekken en wordt vergezeld van een anti-brandattribuut.

6. DRGB3601 36 "Pro-stijl gasfornuis met 4 verzegelde branders

13 Beste 36-inch gaskookplaat (beoordelingen en koopgids 2023) (6)

 • Met een prachtige zilveren coating die de aantrekkelijkheid van de keukendecoratie weerspiegelt, is dit systeem het basiswerkpaard van de huiskeuken. Ditroestvrijstalen gasfornuisbevat 4 verzegelde branders en omringd met robuuste gietijzeren roosters om zelfs de zwaarste ketel stoofpot aan te moedigen die je maar kunt maken!
 • Met infraroodgriddles en een zeer hoge BTU-classificatie van 18.500 wordt koken een fluitje van een cent. Wees voorzichtig met het strijkijzer tijdens het koken!
 • Met een inhoud van 5,2 kubieke voet om een ​​heteluchtoven te krijgen, kun je de grootste taarten bakken die je hart nodig heeft en hoef je nooit na te denken over het gebruik van te weinig ruimte in de oven!

7. Frigidaire DMAFRIGFFGC3626SS 36-inch gaskookplaat

13 Beste 36-inch gaskookplaat (beoordelingen en koopgids 2023) (7)

 • Deze geborstelde zilveren 5-pits unit omvat constant hoek tot hoek. Schuif je keukengerei van de ene brander naar de andere zonder een pan op te tillen!
 • U vindt er vijf verwarmingscomponenten. De middelste brander creëert 18.000 BTU aan warmte. Een set dubbele branders is effectief in het genereren van elk 9.500 BTU's. De rest heeft het potentieel van 12.000 en 9.000 BTU's. De energiebrander vergemakkelijkt een sneller leegmoment.
 • Dit36-inch gaskookplaat van Frigidaireis een winnaar als het gaat om reiniging en onderhoud. De kookplaat zelf is veilig gebrouwen. De gietijzeren roosters zijn vaatwasmachinebestendig. De benzineroosters zijn verzegeld.

8. Empava 36 inch gaskookplaat Professional 5 Italië Subf-branders

13 Beste 36-inch gaskookplaat (beoordelingen en koopgids 2023) (8)

 • DeEmpava gaskookplaatis een 36-inch kookplaat met ingebouwd gehard glas. Het zijn vijf branders die in hoge kwaliteit uit Italië komen. De grootste dealbreaker voor deze specifieke versie zijn de technologieën voor automatische uitschakeling. Dus de volgende keer dat je je huis uitloopt en je je afvraagt ​​of je het fornuis hebt uitgezet, hoef je niet te verdrinken in stress. Omdat uw fornuis het voor u regelt.
 • DeEmpava gaskookplaatbevat 4 branders van verschillende afmetingen, waardoor het fantastisch past bij veel verschillende soorten gerechten. Het kan worden gebruikt met zowel LPG als aardgas, aangezien beide mondstukken in het ontwerp zijn opgenomen. Bovendien werkt het met kracht.
 • Om hiermee verder te gaan, ontdekte ik deT-falBakplaat met dubbele brandervoor een smaakvolle optie. Het is een 18-inch bakplaat die perfect past bij alleEmpava gaskookplaat. Je kunt het gebruiken op de enorme middelste brander of zelfs op de dubbele branders aan de mediale zijde.
 • Doet deT-fal Bakplaatbevatten een anti-aanbaklaag waardoor opruimen pijnloos is, maar bovendien werkt het met ovens. Je kunt het gebruiken om veel koekjes te bakken of eieren te roerei. Deze mix van een36 inch gaskookplaathet gebruik van een bakplaat heeft alleen je fantasie nodig om te gebruiken.

9. Frigidaire Gallery 36 inch roestvrijstalen gaskookplaat

13 Beste 36-inch gaskookplaat (beoordelingen en koopgids 2023) (9)

 • DeFrigidaire FGGC3645QSis gewoon een geweldig alternatief als je een voorliefde hebt voor het kaliber dat dit klassieke merk je te bieden heeft.
 • Het levert meer vermogen dan de meeste gewone huishoudens wensen, dus als je van koken houdt, is dit misschien een fantastische match voor jou.
 • Bovendien zou het heel eenvoudig te wassen moeten zijn, wat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over opruimen.

10. NXR SC3611 36″ 5,5 cu.ft. Aardgasfornuis in professionele stijl met heteluchtoven

13 Beste 36-inch gaskookplaat (beoordelingen en koopgids 2023) (10)

 • NXR-professionalfashion gasfornuis is ideaal voor uw keuken. Hoewel de eigentijdse esthetiek mooi samengaat met moderne keukens, biedt de stevigere stalen constructie uitzonderlijke functionaliteit. Het trekt de look en feel van een commerciële reeks naar uw huis.
 • Dit ziet er niet alleen commercieel uit, maar bovendien functioneert het net als jij. De lading gaat naar 6 single-stack branders van volledige grootte, vervaardigd in Duitsland. Al deze NXR SC-branders geven de beste flexibiliteit en elke brander heeft een doel.
 • Er is een krachtige 18000 BTU-brander voor snel koken op grote hitte. Terwijl anderen een laag elektriciteitsverbruik hebben 6000 BTU, 10000 BTU vleeskuikenbrander, plus een 22000 BTU ovenbrander.
 • Van snel kokend water tot sudderende fijne saus, ditNXR 36-inch pro-stijl gasfornuisstelt u in staat om een ​​breed scala aan maaltijden te bereiden. Bovendien zijn er geen elektrische bedieningselementen om door te gaan. Het is een geweldig gasfornuis met een heteluchtoven met een herontstekingssysteem.
 • Het digitale herontstekingsproces is een beveiligingsfunctie die beschermt tegen gasophoping. Aan de voet van de prachtigeKookplaat in Duitse stijlis een zeer effectieve heteluchtoven.
 • De oven heeft een convectieventilator op de kofferbak die gelijkmatig koken bevordert. De vlindergrill van de oven stelt de maaltijden direct bloot aan hitte. Deze gids blootstelling aan warmte is erg goed voor het koken van dunne stukken rundvlees. Het kan helpen om beter te schroeien met ingesloten smaken.

11. Cosmo 36 inch gasfornuis met 5 in Italië gemaakte branders

13 Beste 36-inch gaskookplaat (beoordelingen en koopgids 2023) (11)

 • Dit vrijstaande gasfornuis is mogelijk het gemakkelijkste ontwerp van de drie die worden gecontrasteerd. Maar laat je niet voor de gek houden door de eenvoud! Onder zijn bescheiden buitenkant ligt een krachtig centrum van kookkracht plus tal van functies.
 • Verbazingwekkend, dit36 inch gaskookplaatis een stuk lichter dan zijn tegenhangers; met een gewicht van slechts 180 lbs, zou het kunnen lijken dat de producenten het begrepen om onnodig, extra gewicht te verminderen om een ​​praktische, maar toch gemakkelijk te bedienen machine te genereren.
 • De 5 verzegelde gasbranders kunnen worden geplaatst met BTU-classificaties van 3.500 BTU tot ongeveer 13.000 BTU, daarom kan het worden gebruikt voor verschillende kook- / opwarmfuncties. De bedieningsknoppen kunnen ook van roestvrij staal worden gemaakt, daarom is het geen delicaat stuk dat zal breken als het te heet wordt. Een waarschuwing echter; Ondanks de duurzaamheid van de knoppen, zelfs als je vermoedt dat het een beetje te sexy wordt, zorg ervoor dat je een vochtige handdoek gebruikt om de knop te laten lopen om brandwonden te voorkomen!
 • Bovendien kan het gasfornuis worden aangepast om LP te gebruiken (Vloeibaar petroleum) gas, wat best geweldig is! Het brandt heter en schoner, waardoor er roet en vuil in uw kookplaat achterblijft. Hoewel het benzinefornuis niet met een bakplaat wordt geleverd, kan het gietijzeren pannen volledig op het oppervlak ondersteunen. Ten slotte heeft zijn eigen oven 3,8 kubieke voet ruimte die u gebruikt, dus het bakken van middelgrote cakes zou op geen enkele manier een probleem zijn.

12. CookRite ATO-6B Commerciële handleiding Aardgasfornuis 6-pits kookplaten met standaardoven 36″

13 Beste 36-inch gaskookplaat (beoordelingen en koopgids 2023) (12)

 • DeCookrite Ato 6-Bis gewoon een andere naam voor intensief koken. Het is een 6-pits gasfornuis met een roestvrijstalen buitenkant. Deze brandveilige eenheid bevat branders met enorme elektriciteit. De beste branders zijn in staat om 25.000 BTU's te genereren elke keer dat de ovenbranders nog eens 27.000 BTU's produceren.
 • Regel de oventemperatuur tussen 175 graden F tot 550 graden F om uw bakervaring pittig en probleemloos te maken. Dit toestel is niet alleen bedoeld voor wat kritisch werk. Het is bedoeld om uw leven eenvoudiger te maken. Dit past in bijna elke keuken en het klassieke roestvrijstalen uiterlijk past bij elk interieur.
 • Bovendien zijn de benen flexibel om te passen bij de gewenste hoogte van zijn jager. Lekbakken onder elke brander en de geëmailleerde binnenkant van de oven maken het heel eenvoudig om dit fornuis af te wassen.

Koopgids voor de beste 36-inch gaskookplaat

Terwijl de meeste36-inch gaskookplatenveel vergelijkbare kenmerken hebben, betekent niet dat ze allemaal gelijkmatig zijn gemaakt.

Dus als je er zeker van wilt zijn dat je de bovenste mee naar huis neemt, moet je goed op deze items letten:

Brandertelling en ontwerp

Het aantal branders op een kookplaat kan precies bepalen hoeveel u kunt doen, vooral als u geneigd bent om de hele tijd veel voedsel te koken. Maar het betekent ook niet dat je moet gaan voor degene met de maximale branders.

Soms is het belangrijk dat u meer branderafstand krijgt dan echte branders. Als u met grote potten en pannen kookt, zorgt dit ervoor dat u alle branders kunt gebruiken in plaats van dat uw kookgerei elkaar overlapt tijdens het koken.

Kwaliteit

Een niet-onderhandelbaar met betrekking tot kookgerei is uw kwaliteit. Zorg ervoor dat u een kookplaat ontvangt die duurzaam is en gemaakt is van hoogwaardige materialen en structuur. Zo weet u zeker dat u waar voor uw geld krijgt.

Stroom

Nieuwe kopers begrijpen misschien niet dat ze krachtige branders nodig hebben om efficiënt te koken, dus let op de actualiteit. De BTU-beoordelingen die op de pagina van een item zijn opgenomen, zouden u een idee moeten geven van hoe succesvol het kan zijn, dus zorg ervoor dat u ook naar de details luistert.

Extra's

Omdat een36″ gaskookplaatis echt belangrijk kookgerei, je zou zelfs producten kunnen vinden die met diverse add-ons worden geleverd. Als je denkt dat de extra's handig voor je zijn, kies ze dan. Als je ze gewoon leuk vindt omdat ze er chique uitzien, hoef je ze eigenlijk niet te ontvangen.

Prijs

Ten slotte moet bij de aankoop van deze producten ook rekening worden gehouden met uw financiering. Kookplaten kunnen duur zijn, maar dat betekent niet dat de duurste ook de allerbeste zijn. Wees grondig bij het kiezen en kies voor de allerbeste koopwaar die u zich kunt veroorloven, zodat u het meeste uit uw aankoop kunt halen.

Installatie van een 36-inch gaskookplaat

Veel Gestelde Vragen

1. Wat is beter, een elektrische of gaskookplaat?

Hoewel beide hun eigen voor- en nadelen hebben, gaat er volgens de meeste koks en thuiskoks niets boven een gaskookplaat. Gaskookplaten zijn meestal zuiniger en koken maaltijden elke keer gelijkmatig en consistent.

Maaltijden bereiden gaat sneller met een gaskookplaat en opruimen is eenvoudig. De meeste gaskookplaten zijn ook voorzien van beveiligingsfuncties voor de zekerheid.

2. Zijn gaskookplaten veilig?

Ja. Met gezond verstand kom je ook een heel eind bij het werken met een gaskookplaat. Zorg ervoor dat je mouwen kort zijn of weggestopt, en zorg ervoor dat je je haar naar achteren trekt als het lang is. Koolmonoxidevergiftiging is een minimaal risico, en veiligheidsattributen op gaskookplaten zijn ontworpen om te voorkomen dat dit een probleem wordt.

3. Wat is het beste merk voor een gaskookplaat?

De fabrikant van de gaskookplaat blijkt Frigidaire te zijn. Dit merk staat bekend om zijn eigen kwaliteit en bestaat al meer dan een eeuw. Frigidaire maakt hoogwaardige kookplaten op veel verschillende manieren die goedkoop zijn, wat een extra bonus kan zijn. Bovendien bevatten alle units een garantie voor het geval er iets misgaat. Ze bieden ook installatiekeuzes bij aankoop.

4. Hebben gaskookplaten meer ventilatie nodig dan elektrische kookplaten?

Over het algemeen niet. Gaskookplaten hebben niet meer ventilatie nodig dan andere soorten kookplaten. Grotendeels is de ventilatie die toegankelijk is voor gaskookplaten bedoeld om alle voedsel- of rookaroma's in de keuken die het gevolg zijn van het koken, kwijt te raken. Ventilatie is niet vereist als gevolg van iets dat verband houdt met de verbranding van het gas of de ketels van propaan of aardgas.

5. Wat is het verschil tussen gaskookplaten en gaskookplaten?

De grootste verschillen tussen verschillende kookplaten en kookplaten zijn de positionering van het bedieningspaneel en de installatieprocedure. Bereikbladen zijn vaak groter en bevatten bedieningselementen en draaiknoppen aan de voorkant. Kookplaten daarentegen hebben de bedieningselementen op het deksel van het apparaat. Hoewel beide in de werkbladen kunnen worden geïnstalleerd, zijn de werkbladen meestal groter en hebben ze meer ruimte nodig.

Conclusie

Met hun uitstekende prestaties en gemak, de top36 inch gaskookplaatkan de prestaties van uw keuken echt verbeteren. Ze zijn ook in staat om dinerbereidingen een makkie te maken, dus ze zijn zeker de investering waard. Het is mogelijk om de beste te kiezen36-inch gasfornuisdie het beste bij u past als het gaat om materialen, kosten, kwaliteit en natuurlijk ook de afmetingen van hun gezin.

Met een beetje geluk ditgids kan u helpen bij het vinden van de beste 36-inch gaskookplaatacceptabele eenheid voor uw eisen, zodat u uw keuken een aangename en moeiteloze update kunt geven.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rubie Ullrich

Last Updated: 12/09/2023

Views: 5819

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rubie Ullrich

Birthday: 1998-02-02

Address: 743 Stoltenberg Center, Genovevaville, NJ 59925-3119

Phone: +2202978377583

Job: Administration Engineer

Hobby: Surfing, Sailing, Listening to music, Web surfing, Kitesurfing, Geocaching, Backpacking

Introduction: My name is Rubie Ullrich, I am a enthusiastic, perfect, tender, vivacious, talented, famous, delightful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.