Bose 3-2-1 GS (series II) (2023)

Deel het. Review je product op BesteProduct.nl

Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl

1

bose 3-2-1 gs III

Door martijn op 22-10-2016

Geschreven voor: Bose 3-2-1 GS (series II)

Helaas na 5 jaar is hij defect, kwaliteit is dus ver te zoeken 1 jaar garantie
mijn Sonos set is net zo oud die maar in de woon kamer geplaatst...... bose heeft een beter geluid maar tja.

- - -

Via Kieskeurig.nl

8.4

Door Peety68 op 01-01-2010

Geschreven voor: Bose 3-2-1 GS (series II)

Net een 321 gsx aangeschaft. Ik kreeg de set voor 1400 euro (dus 200 euro korting..) het kan dus wel! Ik wilde een 321gs maar voor die 100 euro meer toch een harde schijf. Het geluid is prima, niet zo mooi als een 5.1 set met losse componenten maar dat staat spuuglelijk in je woonkamer. Ik heb alles beluisterd, ook bij de audiofielenzaak RAF en kwam tot de conclusie dat Bose het beste bij mij paste. Het lijkt mode te zijn om Bose af te kraken maar ben het daar niet mee eens. Het een is niet met het ander te vergelijken namelijk! Denon 102 haalt het niet bij Bose 321 en die setjes van Harman Kardon, Samsung, Philips enz is speelgoed voor in je caravan (daar klinkt het misschien nog een beetje) Kortom, Bose 321 voor design en goed geluid. Een losse componenten 5.1 set voor het mooiste geluid! Zelf kiezen..

- - -

Via Kieskeurig.nl

5.6

Door Boze Ron op 16-10-2009

Geschreven voor: Bose 3-2-1 GS (series II)

gekocht in 2007, een jaar later de CD drive kapot. Opgestuurd naar Bose, 6 weken later retour, 2 maanden later weer kapot. Bose vond dat ik geen recht had op een nieuw apparaat.
Nu na het verstrijken van de garantie weer hetzelfde defect. Bose antwoord niet op email en de klantenservice geeft geen behoorlijk antwoord. Kortom, mooi systeem, prima geluid, beetje ouderwets qua mogelijkheden (geen USB bijvoorbeeld) maar absoluut niet degelijk.
Ik ben niet tevreden met de service van dit top merk. Om die reden zal ik geen tweede systeem meer kopen.

- - -

(Video) Bose 321 GS Series II Home Theater System Demo

Via Kieskeurig.nl

7

Door Anouk B op 20-08-2009

Geschreven voor: Bose 3-2-1 GS (series II)

Mijn 2e Bose systeem gaat vandaag de deur uit. Tien jaar geleden met Bose (1) begonnen, toen de dvd kwam overgestapt naar dit systeem. Ik merk dat ik hier tegen problemen aanloop die ik ook bij Bose 1 had, cd's blijven hangen, het geluid van de tv kon niet op de bose aangesloten worden en de subwoofer mocht niet te ver van de receiver staan zodat ik het apparaat boven op de kast moest leggen. Er was wel mee te leven maar niet echt een aanrader dit systeem.

- - -

Via Kieskeurig.nl

7.8

Door Korteland op 22-07-2009

Geschreven voor: Bose 3-2-1 GS (series II)

BOSE321GS 2005 gekocht en in 2007 klachten gekregen met volume en het lezen van bepaalde CD en DVD. Dit is destijds onder de garantieregeling gerepareerd. Nu 2009 dezelfde klachten en blijkt de garantie op de reparatie ...maar 3 maanden. Belachelijk! Nu zal ik waarschijnlijk tweejaarlijks kosten moeten maken voor een systeem van destijds €2000,-.

Over de geluidskwaliteit ben ik tevreden en ook het gebruikersgemak maar de duurzaamheid.....

- - -

Via Kieskeurig.nl

5.8

Door Robbert25 op 28-02-2009

Geschreven voor: Bose 3-2-1 GS (series II)

Dit is een waardeloze set. Als je maar ook enigzins verstand hebt van geluid, dan kijk je hier absoluut niet naar.

Voor film klinkt het wel leuk, voor muziek is het niets beter dan een goedkoop blokker setje. Gewoon blik. De goedkoopste houten speakers zijn beter.

Alleen het uiterlijk is goed. Niet kopen als u van muziek houdt!!

- - -

Via Kieskeurig.nl

9

Door Saner6465 op 27-02-2009

Geschreven voor: Bose 3-2-1 GS (series II)

De 3-2-1GS sinds vorig jaar november in huis en zou niet anders meer willen. Een superieur geluid!! Tot een paar weken geleden. Het geluid van de tv via de Bose werd steeds zachter. De max is 100 en wij zaten rond de 90 om iets goed te kunnen verstaan! Wij hebben er een Humax 9200c digitale recorder tussen en hebben ook die gechecked en software ge-update maar ook zonder resultaat. Bij Bose navraag gedaan via mail en werd dezelfde dag gebeld. Of we dit hadden gedaan en dat en zus en zo, je kent het wel. Een tip was het geluid van de Humax via de afstandsbediening op vol vermogen zetten. En jawel, probleem opgelost!!

- - -

Via Kieskeurig.nl

7.8

(Video) Bose 3-2-1 Series II GSX 2.1 HT, w/ generic Bluetooth , optical in For SALE@ ebay audiobay15

Door sebastiaan smit op 03-09-2008

Geschreven voor: Bose 3-2-1 GS (series II)

Sinds 2 weken het Bose 321 GS in huis... Heerlijk geluid met films, werd echt overdonderd!

Heb alleen nog niet de juiste instelling gevonden qua geluid... heb nu -2 high en +2 low, iemand anders tips

Met component aangesloten op de TV en dit geen echt een top beeld.

Top set!!

- - -

Via Kieskeurig.nl

7.5

Door Wolz op 02-09-2008

Geschreven voor: Bose 3-2-1 GS (series II)

Ik was na 20 jaar wel een keer toe aan een nieuwe geluidsinstalatie met een fris, helder en toch 'diep' geluid. Ik heb daarvoor eerst gezocht bij sjieke high-end-audiowinkels, maar daar wordt je pas bij een investering van minimaal 5000 Euro serieus genomen (misschien overdreven, maar toch..).. Ik kwam uiteindelijk uit bij de Bose, en ik ben daar best tevreden over (al word ik wel een beetje meewarig aangekeken door 'echte' (?) audiofielen). Minpuntjes tot nu toe: ik vind de spreekstemmen (bijv. radio-omroepers) wat nasaal of 'blikkerig' klinken (maar dat is voor de muziekbeleving natuurlijk van minder belang). Nadeel is verder dat je geen koptelefoon kunt aansluiten (ik heb althans geen aansluiting kunnen vinden), en dat het volgens mij ook niet mogelijk is om eens een keer te experimenteren met een andere speakerset of een andere versterker.

- - -

Via Kieskeurig.nl

7.8

Door AudioRobbie42 op 01-06-2008

Geschreven voor: Bose 3-2-1 GS (series II)

De Bose 123 GS nu ruim 1 jaar in mijn bezit. Ik heb nu vele audio-sets versleten. Van 1000 tot en met 9000 euro. Het zit tussen de oren. Als je maar veel geld uitgeeft en het blinkt, en heeft bovendien nog een bekende of juist onbekende naam, dan is het altijd goed? Ik heb de 'blind' test gedaan. Een audiofiel uitgenodigd en een andere set van mij (Marantz 7001KI, B&W 501 en Marantz S1 CD speler) laten beluisteren. Daarna de Bose. Hij kon raden uit welke componenten mijn 'nieuwe' set bestond. Het ging al snel richting de 5000 euro. Toen de onthulling; Bose. Tja........Natuurlijk is er klankverschil, in details, in het laag. Maar de Bose is helemaal niet verkeerd! Recenties die negatief voor de set uitpakken; voor mij een teken van zwakte; voor relatief weinig euries een goede set; en daar zijn vele niet blij mee.

- - -

Via Kieskeurig.nl

6.8

Door jan2005 op 14-03-2008

Geschreven voor: Bose 3-2-1 GS (series II)

had de 321 gs twee jaar in bezit,
ben blij dat ik er vanaf ben, heb nu weer een normale versterker waar ik de bas en hoge tonen kan regelen zonder de tv aan te hoeven zetten.
Ben een gelukkig mens nu ik weer echt muziek kan luisteren i.t.t. die brombeergeluiden die ik bij de bose had.

- - -

Via Kieskeurig.nl

10

Door rogier4 op 23-01-2008

Geschreven voor: Bose 3-2-1 GS (series II)

Heb de bose 3-2-1 gs nu een jaar in huis.
Vanaf het begin meteen enthousiast.
Heb hem nu sinds 2 weken digitaal aangesloten heb namelijk ook een scotel dus ook digitaal geluid.
Moet je dan een horen wat een wereldgeluid eruit komt.Hetzelfde geld voor tv-geluid digitaal via de bose.
voor mij niks anders meer.

- - -

(Video) Siêu Phẩm 𝐁𝐎𝐒𝐄 𝟑-𝟐-𝟏 💓 𝐒𝐞𝐫𝐢𝐞𝐬 𝐈𝐈 Chào Hàng Các Bác💓𝐋𝐈𝐊𝐄𝐍𝐄𝐖 𝟗𝟖% Chỉ 7 Triệu

Via Kieskeurig.nl

8.8

Door verdonk op 31-12-2007

Geschreven voor: Bose 3-2-1 GS (series II)

alle critici die deze set afkeuren hebben geen goed gehoor voor muziek, heb deze set al 2 jaar in gebruik
en ben nog steeds tevreden. zeer gedetailleerd geluid
elk instrument is goed te horen zowel bij pop ,jazz en klassiek prima bassen heldere hoge tonen, wel is belangrijk waar je de module plaatst dus even uitproberen. aanrader p.s. heb zelf 30 jaar muziek gemaakt in een band, en luister altijd kritisch.

- - -

Via Kieskeurig.nl

9

Door Mr.Daan op 14-12-2007

Geschreven voor: Bose 3-2-1 GS (series II)

Nu 2 wk in bezit. ook overwogen om de goedkopere nieuweOnkyo v501 aan te schaffen, maar ben blij dat ik de keuze op de Bose GS heb laten vallen. In verschillende winkels geluisterd maar pas bij de laatste winkel werd ik overtuigd van de geluidskwaliteit doordat de verkoper (als eerste) veel wist te vertellen en bereid was verschillende muziek CD's van mijn keuze af te spelen.
een tip voor Bose: zorg dat de dealers ook gewalificeerd en geinteresseerd personeel hebben lopen om uw produkt te kunnen verkopen. Geluid thuis boven verwachting, alleen aansluitdraden aan de korte kant. langere basbox en speaker draden kosten een duid meer nl. samen €110.- dat is een tegenvaller.

- - -

Via Kieskeurig.nl

9

Door arie188 op 08-12-2007

Geschreven voor: Bose 3-2-1 GS (series II)

eerder deze week de Bose 321 GS aangeschaft.
Installatie is inderdaad een fluitje van een cent.
Aangezien deze Bose de vervanger is van een stereoset met losse componenten, ziet bij mij alles er in de woonkamer een stuk opgeruimer en minder vol uit.
De geluidskwaliteit is gewoon weg prima te noemen, zowel voor CD-DVD als radio.
Kortom, na enkele dagen geen reden tot klagen en ik heb dan ook tot op dit moment geen spijt van deze toch wel aardige investering.

- - -

Via Kieskeurig.nl

10

Door Raymond17 op 22-08-2007

Geschreven voor: Bose 3-2-1 GS (series II)

Ik heb het Bose 321 GS II systeem al meer dan 1 jaar in gebruik. En ik heb er elke dag veel plezier van.

Het geluid is fantastisch (niet alleen bij dvd, maar ook bij alleen radio/cd). Telkens als ik ergens op visite ben en de muziek staat aan (op een ander systeem), realiseer ik me weer wat voor super geluid ik thuis heb.

Als ik dan één minpuntje moet verzinnen: ik koop vaak de nieuwste cd's. Omdat ik geloof ik 2 keer per jaar een update krijg van Bose (gracenote) voor de harde schijf, staan de cd's op de harde schijf dus heel lang zonder titelinformatie etc. Dit kun je echter wel handmatig invoeren. Maar dat is best een karwei. Als de update disc is verwerkt, is ook de titelinformatie van de cd's op de harddisk bijgewerkt.

- - -

Via Kieskeurig.nl

8.5

Door Koen De Coninck op 17-08-2007

Geschreven voor: Bose 3-2-1 GS (series II)

Heb set nu 4 weken in bezit en ben zeer tevreden.

Voordien had ik sony-versterker en DVD in combinatie met de luidsprekerset SA-VE 545. Ben overgeschakeld vnl. om het aantaal luidsprekers te reduceren in de woonkamer, ettelijk minder meters kabel te hebben en minder apparatuur.

Heel veel audio-fans hebben kritiek op deze set maar vergelijken appelen met peren; ze gaan zelfs de luidsprekers vergelijken met traditionele klankkasten die alleen al qua afmeting niet vergelijkbaar zijn, laat staan qua prijs.

Qua weergave van radio en cd's hoeft deze set geenszins de duimen te leggen voor andere apparatuur, zelfs met traditionele speakers.
Er zit veel meer detail in de klank van deze 2 bose-speakers dan in eerder vermelde Sony 545 speakers.

Het surround-effect is inderdaad iets beperkter dan in vgl. met 5.1 systemen maar toch slaagt BOSE er effectief in in sommige gevallen (m.i. zeer sterk afhankelijk van de kwaliteit & techniek gebruik bij opname van audio cd's en DVD's) efffectief virtuele achterse luidsprekers te creëren en een gevoel te creëren waarbij het geluid effectief van achter komt.

Al bij al prijs/kwaliteit m.i. in geen enkel opzicht een miskleun zoals velen op het net beweren.

- - -

Via Kieskeurig.nl

(Video) Bose 321 Series II - Nội địa USA- Uy lực, đậm chất Mỹ - Optical in [0932005022 - Nguyễn Bách audio]

9.8

Door MC op 28-06-2007

Geschreven voor: Bose 3-2-1 GS (series II)

321 GSX, prima apparaat, super geluid, veel mogelijkheden, oa het opslaag van 200 cd's.
Bij de instellingen moet je wel het e.e.a. uitproberen v.w.b. het geluid. Je eigen voorkeur speelt hierbij een rol, alsmede de ruimte waar de set staat geinstalleerd.

- - -

Via Kieskeurig.nl

6.2

Door SonjaL op 19-01-2007

Geschreven voor: Bose 3-2-1 GS (series II)

We hebben de 3-2-1 GSX twee maanden in huis gehad. De reden om dit apparaat te kopen was ondermeer de harde schijf, ethernetverbinding en het surround geluid door twee speakers.
Helaas viel het systeem ons ontzettend tegen. Er zit erg weinig functionaliteit op. De harde schijf kan alleen cd's aan en het surround geluid werkt niet in een grotere huiskamer. Daarbij was het beeld heel erg donker als we dvd's afspeelden. Nu was onze eerste niet helemaal in orde dus we hebben hem na de kerst gewisseld, maar helaas geen verbetering. Bij de nieuwe lading GSX-en van Bose bleken ze ook ineens de ethernet mogelijkheid te hebben verwijderd. Hierdoor is het nog meer een erg duur apparaat met weinig toegevoegde waarde.
Gelukkig was de verkoper zo ontzettend klantvriendelijk dat hij de set, na twee maanden en zonder doos, terug heeft genomen en ons de mogelijkheid heeft gegeven iets anders uit te zoeken. Samen met hem zijn we gekomen op de Bose acoustimas 15 met een versteker van Harmon Kardon (245AVR). Echt geweldig geluid zowel voor muziek als film. Bedankt Sven!

- - -

Via Kieskeurig.nl

8.5

Door mibrro op 15-08-2006

Geschreven voor: Bose 3-2-1 GS (series II)

Wij hebben het nieuwe model bose 321 GS systeem een maand of 3 in bezit. De
sound is echt geweldig en films kijken is een genot.
Echter komt het 321 systeem niet in de buurt van een 5.1. Wil je een optimaal
bioscoop geluid, moet je toch een 5.1 systeem hebben.
Maar heb je ruimte gebrek of vind je zoveel speakers in de woonkamer niet mooi,
dan is de Bose 321 GS echt een aanrader.
Muziek DVD's afspelen is werkelijk super!
Pas echter op met gebrande DVD's! Wij hebben de Bose al eens terug moeten
sturen naar de fabriek, omdat een gebrande DVD niet uit het systeem kwam.
Klepje ging niet meer open.
Volgens Bose, moet je gewoon alle type DVD's kunnen afspelen, echter sommige
gebrande DVD's leest het systeem niet, waardoor hij blijft steken.

- - -

Via Kieskeurig.nl

FAQs

Bose 3-2-1 GS (series II)? ›

DVD players

The 3-2-1 was replaced by the "321 Series II" in 2004, which included two small speakers and a subwoofer.

When did the Bose 321 Series 2 come out? ›

DVD players

The 3-2-1 was replaced by the "321 Series II" in 2004, which included two small speakers and a subwoofer.

What is the price of Bose 321? ›

Bose 321 GS Series-III HDMI Home Theater System at Rs 45000/piece | Home Theater System in Hyderabad | ID: 2850706690255.

When did Bose CineMate GS Series II come out? ›

August 27, 2009

How do I adjust the bass on my Bose 3 2 1? ›

Using the system console display
 1. On the remote control, press the Settings button: Sleep Off appears on the console display.
 2. Scroll down to select Audio -E-, then press the Enter button.
 3. Scroll up to select Treb or Bass.
 4. Scroll left or right to select a setting.
 5. Press the Exit button to exit the menu.

What is the difference between Bose Cinemate Series 2 and GS? ›

1-3 of 3 Answers

2) The Speakers: The basic Cinemate II comes with our Articulated Array® speakers while the GSII model features our premium Gemstone® speakers. The Gemstone® speakers are a sleeker and smaller design that use premium materials to create the same large sound from a more compact speaker.

Why did Bose go out of business? ›

The Verge reports that the company made the decision due to the popularity of online shopping and reduced consumer interest in brick-and-mortar stores. All of the Bose retail stores in North America, Europe, Japan and Australia will close, marking a total of 119.

Why is Bose sound system so expensive? ›

For all of the speakers they manufacture, they use custom drivers they've designed in-house. They're always heavily customized and unique. At the same time, I've also broken open dozens of JBL speaker systems only to find generic speaker drivers from Chinese suppliers.

Does Bose 321 have Bluetooth? ›

Q: is this unit bluetooth compatible? A: Yes it is. Many Bose options for Bluetooth Wi-Fi.

When did the Bose 321 GS Series 3 come out? ›

On July 31, 2008 Bose released the series III version with an HDMI connection and 1080p output, making it an upscaling DVD player. As with the 321 GSXL series II, the 321 GSXL series III was not sold inside the United States but in Europe. The 321 GSXL series III was discontinued in July 2009.

How many watts is the Bose CineMate GS Series II? ›

25 watts when played Fortissimo (very loudly). 75 watts (1 A) maximum average power consumption when playing music as loud as it would go — which was deafening. Bose does what it does very well. As expected, the CineMate II system is voiced perfectly for cinema.

Does Bose CineMate GS Series II have Bluetooth? ›

This product has Optical and RCA (2 audio cable) inputs. You can connect Bluetooth receiver in these ports and use.

How do I increase my Bose bass? ›

To increase or decrease the amount of bass or treble produced by your soundbar: In the Bose Music app, tap the Audio button. in upper-left corner then select the desired product. Under the Soundbar section, tap the + or – buttons to adjust the bass or treble levels in increments of 10 (from -100 to 100).

How do I use my Bose 321 without a remote? ›

6 Ways To Turn On Your Bose Soundbar Without Its Remote
 1. #1 Use Your Mobile Device As A Remote.
 2. #2 Bose Music App Connections.
 3. #3 Use An Auto-Wake Feature.
 4. #4 Program Your TV or Universal Remote.
 5. #5 Use HDMI Connection And Power-Sync.
 6. #6 Program A New Bose Remote.

Is Bose still the best sound system? ›

Whether mechanical, electrical, acoustic, materials, transducer, certification or any other area of engineering, rest assured, Bose is at the very top of the heap. It's not as if they tried to do a KEF Q350 bookshelf speaker and the best they could do was the 301 bookshelf speaker.

Which Bose product is the best? ›

Best Bose headphones: Bose 700

The Bose 700 headphones do what very few competitors can: deliver class-leading ANC, precise sound and superior call quality in a futuristic, stylish design. There's a reason they're our top pick for the best noise-cancelling headphones.

Can you use Bose cinemate without subwoofer? ›

Yes, you can only use a sound bar. There will be a blinking orange light from the soundbar indicating that no signal from the wireless bass.

How powerful is the Bose subwoofer? ›

With 1,000 watts of power, the Bose® F1 Subwoofer packs all the performance of a larger bass box into a more compact design that's easier to carry and fits in a car.

Does the Bose 321 have an HDMI port? ›

It has everything you need to enjoy movies and music, including an HDMI output that makes it even easier to connect to your HDTV.

How many watts is the Bose 700 subwoofer? ›

Product information
Brand‎BOSE
Speakers Maximum Output Power800 Watts
Batteries Included‎No
Batteries Required‎No
Mounting type‎Tabletop
15 more rows

Who is Bose biggest competitor? ›

Bose competitors include Sennheiser, Sonos, HARMAN International and Emerson Electric. Bose ranks 1st in Gender Score on Comparably vs its competitors.

Who bought out Bose? ›

Transom Capital Group has acquired Bose Corporation's professional division. No financial terms were disclosed. With this deal, Transom will assume ownership of the Bose Professional commercial installation and conference business. Bose will retain its portable PA systems as part of its core consumer product business.

Is Bose guaranteed for life? ›

The Limited Warranty for Bose Professional products lasts five (5) years from the date of purchase for all amplifiers, digital signal processors, MSA12X, loudspeaker products that are not self-powered (amplified), loudspeaker components for products that are designated weather-rated or environmental, and the ...

Why is Bose struggling? ›

The company has struggled with steadily declining sales after losing significant market share to audio giants like Sonos and Apple, especially since the AirPods Pro launched in 2019. Bose has lost nearly $1 billion in sales between 2019 and 2021.

Does Bose sound better than Sonos? ›

The Sonos Beam wins out by a margin due to its excellent ecosystem and by offering a choice of voice assistants. But if you want a TV speaker that can make your TV sound better, then opt for the Bose.

Which is the highest price speaker of Bose? ›

Most Expensive Bose Mobile Speakers Price List in India
Mobile SpeakerPriceAvailable From
Bose Companion 50 Home Audio Speaker₹32,000May, 2021
Bose Home Bluetooth Smart Speaker₹29,999Oct, 2021
Bose SoundLink Revolve Plus II Bluetooth Speaker₹24,999Jul, 2021
Bose SoundLink Revolve II Bluetooth Speaker₹24,900Jun, 2021
6 more rows

Is Bose owned by Apple? ›

The majority owner of Bose Corporation is the Massachusetts Institute of Technology. Non-voting shares were donated to MIT by founder Amar Bose, and receive cash dividends.

Is JBL better than Bose? ›

JBL speakers are known for being “loud” and “bass heavy”, with notable releases including the JBL Boombox 2 and JBL Xtreme 2 designed specifically for the outdoor speaker consumer. Bose, on the other hand, is much better at delivering home audio and home theater speakers that provide a cinematic listening experience.

Does Bose 321 play Blu Ray? ›

No Blu-ray playback.

Why is Bose discontinuing the wave? ›

This system was judged to be expensive and lacking in performance and features compared to its competitors. The line of Acoustic Wave Music System products was discontinued in 2017.

Does Bose 321 have headphone jack? ›

This product does not have a dedicated headphone jack or an audio out.

Does Bose 321 play DVD? ›

Amazon.com

The system includes a progressive scan DVD/CD player with AM/FM tuner. A programmable universal remote control lets you manage all your entertainment devices.

How many speakers can you connect to Bose amp? ›

One Bose Music Amp powers up to two pairs of speakers, including outdoor speakers. Create your smart setup on the Bose Music app for a whole-home/inside-outside listening experience.

Can I add speakers to my Bose cinemate? ›

Additional Speakers can be added to the system.

Can I use a universal remote for Bose CineMate? ›

Your system can be controlled by universal remotes that send IR (infrared) commands. You do not need to change any settings on your system. Just be sure not to block the IR remote control sensor on the front of your system. To program a universal remote, refer to the programming instructions for it.

Is Bose CineMate good for music? ›

The Bose Cinemate is a great sound system for music. It has excellent sound quality and is very user friendly. I would highly recommend it to anyone looking for a great sound system for their home.

How do I adjust the bass on my Bose Cinemate? ›

To adjust bass and treble:
 1. On the remote control, press the System button.
 2. Scroll down to BASS LEVEL or TREBLE LEVEL.
 3. Scroll left or right to select a setting.
 4. Press the EXIT button to exit the menu.

Can you adjust bass on Bose? ›

To turn up or down the amount of bass or treble produced by your product: In the Bose Music app, tap the Audio button. in upper-left corner then select the desired product.

Does Bose have good bass? ›

In terms of sound performance, the Bose QC35 delivers exceptionally clear sound quality with crystal clear highs, crisp midranges and deep bass performance. These headphones sound great for a variety of music genres including rock, pop and hip-hop.

Can I control my TV with my Bose remote? ›

You can program your Bose universal remote to control a device from another brand connected to your system—like a TV, cable box or Blu-ray player.

Can you connect Bose speakers without WIFI? ›

OUR MOST VERSATILE SMART SPEAKER

Anywhere with Wi-Fi, you can control it with your voice and stream music directly from the cloud. Outside Wi-Fi range, you can control it like any other portable speaker with your mobile phone or tablet via Bluetooth and listen to anything you can play on your device.

What do I do if I lost my Bose remote? ›

Use another remote to control your system.
 1. Use HDMI-CEC to control your system. Most newer devices with HDMI feature CEC (Consumer Electronics Control). ...
 2. Program a universal remote to control your system. ...
 3. Teach your system the Volume and Mute commands of another remote. ...
 4. Control power to your system without a remote.

How do I know if my Bose bass is working? ›

On the back of the bass module, press and hold the button for about ten seconds until the light on the back of the bass module blinks white and then glows amber. For help connecting, see Connecting the bass module.

How do I increase the bass on my Bose remote? ›

You can use the audio equalization controls of your product to adjust the sound quality to your liking. Learn how to access the available EQ settings.
 1. On the remote control, press the Bass button: The light on the speaker blinks white three times.
 2. Press the + or - button to increase or decrease the amount of bass.

When did the Bose Companion 2 Series II come out? ›

The "Companion 2 Series II" were introduced in 2006. The appearance changed from round speaker grilles to rectangular speaker grilles.

When did Bose SoundLink 2 come out? ›

The original Soundlink Color was replaced by the SoundLink Color II in 2016, which had a slimmer design and remains on sale as of June 2019.

When was the Bose 601 Series II made? ›

601 Series II Direct/Reflecting loudspeaker system (1982-1986) Unlike the previous Bose 601 Speakers Series I, the Bose 601 Speakers Series II were Direct Reflecting as they were designed to reflect sound energy off the walls, floor and ceiling of the room they were placed in.

When did Bose Wave 2 come out? ›

Product information
Product Dimensions‎4.2 x 8.6 x 14.6 inches
Date First AvailableMay 25, 2005
Manufacturer‎BOSE
Country of Origin‎USA
Radio Bands Supported‎AM/FM
13 more rows

How much is Bose Companion 2 Series III? ›

$149 USD

Does Bose Companion 3 Series II have Bluetooth? ›

A: Yup, but only via 3.5mm aux cable. The speakers do not have Bluetooth.

Does Bose Cinemate GS Series II have Bluetooth? ›

This product has Optical and RCA (2 audio cable) inputs. You can connect Bluetooth receiver in these ports and use.

How long should a Bose Soundlink last? ›

Check if the battery is providing expecting operating time.

When fully charged, the battery typically provides about 10 hours of playing time at a moderate volume levels. Battery power is consumed faster at higher volume levels. The typical life span of the battery is about 300 charge cycles.

How can I tell when my Bose was manufactured? ›

The DOM (Date of Manufacture) is found on the back of the earpiece. It is a four-digit code above the USB port and next to the QR code. A full serial number is located on the product registration card that came in the original product packaging. It can also be found on the bottom flap of the original box.

What year did the Bose Wave 3 come out? ›

Product information
Product Dimensions‎18.75 x 12.5 x 6.5 inches
Date First AvailableMay 1, 2012
Style‎Wave Music System
Item Weight‎8.76 Pounds
Supported Standards‎CD
12 more rows

How big is the Bose 601 Series 2? ›

The Bose Model 601 Series II is covered in walnut-grain vinyl veneer. It is 29-1/2 inches high, 14 inches wide, and 13 inches deep, and it weighs about 40 pounds.

Why is Bose Wave discontinued? ›

This system was judged to be expensive and lacking in performance and features compared to its competitors. The line of Acoustic Wave Music System products was discontinued in 2017.

When were Bose 901 Series 2 made? ›

901 Series II Direct/Reflecting speaker system 1973-1976.

Can I make my old Bose Wave Bluetooth? ›

The Wave Bluetooth music adapter accessory can be connected to compatible Wave systems to offer wireless Bluetooth audio playback with your Wave system.

Videos

1. Bose 3·2·1 GS and GSX Series III | Crutchfield Video
(CRUTCHFIELD)
2. Bose 3 2 1 Series II working
(CHECK it out!!)
3. Bose 321 Series II - Connecting digital audio devices
(Long Tran)
4. HOW TO SET UP INSTALL BOSE SURROUND SOUND 3 2 1 SYSTEM
(4K TECH)
5. Bose 3 2 1 Series II DVD Home Entertainment Systems
(Chris Rubei)
6. 3·2·1® GS Series II DVD home entertainment system How to Setup & Use Bass Boost IN 2022
(FordRunner2005)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Duane Harber

Last Updated: 02/10/2023

Views: 5686

Rating: 4 / 5 (71 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Duane Harber

Birthday: 1999-10-17

Address: Apt. 404 9899 Magnolia Roads, Port Royceville, ID 78186

Phone: +186911129794335

Job: Human Hospitality Planner

Hobby: Listening to music, Orienteering, Knapping, Dance, Mountain biking, Fishing, Pottery

Introduction: My name is Duane Harber, I am a modern, clever, handsome, fair, agreeable, inexpensive, beautiful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.