Hoe Yahoo Mail te repareren werkt niet op iPhone Probleem (2024)

Hoe Yahoo Mail te repareren werkt niet op iPhone Probleem (1)

• Gearchiveerd bij:Fix iPhone-systeem• Bewezen oplossingen

In deze technologisch geëvolueerde wereld is het moeilijk om je een leven voor te stellen zonder een geldig e-mailadres. Yahoo Mail is al zo lang op de markt en heeft die ouderwetse charme. Als je een nieuwe of een bestaande iPhone hebt en geen idee hebt hoe je Yahoo Mail aan je iPhone kunt toevoegen of als je Yahoo-mail niet werkt op de iPhone, dan ben je hier aan het juiste adres.

We gaan de top 5-oplossingen bespreken om op te lossen waarom jijkan Yahoo Mail niet op de iPhone krijgen.

De meeste problemen met de iOS Mail App zijn te wijten aan ongepaste/ongeldige instellingen op uw iPhone of een probleem met uw Yahoo Mail-ID dat u aan uw iPhone wilt toevoegen. Deze 5 oplossingen gaan je enorm helpen. Laten we onderzoeken.

 • Oplossing 1: werk de iOS-firmware voor uw iPhone bij
 • Oplossing 2: voeg Yahoo Mail toe aan iOS via IMAP
 • Oplossing 3: controleer of uw account buiten de app werkt
 • Oplossing 4: Yahoo Mail verwijderen en opnieuw toevoegen aan iOS Mail
 • Oplossing 5: Oplossing 5: gebruik de Yahoo Mail-app

Oplossing 1: werk de iOS-firmware voor uw iPhone bij

Zorg ervoor dat u de firmware van uw iPhone bijwerkt, zodat elke app die u op uw apparaat installeert naadloos en zonder storingen werkt. Het proces om uw iOS bij te werken is helemaal niet ingewikkeld; je kunt het doen met eenvoudige stappen, zonder hulp van tech-nerds. Dus, hier is hoe je dat doet - via iTunes en draadloos.

Tip:Voordat u uw apparaat bijwerkt, is het raadzaam een ​​back-up te maken van al uw belangrijke gegevens met iTunes of iCloud.

1. iOS-update via iTunes

Stap 1Eerst moet u de iTunes-firmware bijwerken naar de nieuwste versie of deze installeren. Start nu iTunes op uw pc.

Stap 2Neem een ​​foutloze bliksemkabel en verbind je computer met je iPhone. Open de iTunes-interface en tik op het pictogram 'apparaat' in de bovenhoek. Klik op 'Samenvatting' in het zijpaneel om uw iPhone-informatie te bekijken en klik op het tabblad 'Controleren op updates'.

Hoe Yahoo Mail te repareren werkt niet op iPhone Probleem (2)

Stap 3Tik op de knop 'Downloaden en bijwerken' in het pop-upvenster, direct nadat u op de knop 'Controleren op updates' hebt geklikt.

Hoe Yahoo Mail te repareren werkt niet op iPhone Probleem (3)

Stap 4Bevestig na het klikken op de knop 'Downloaden en bijwerken'. Zodra je dat hebt gedaan, wordt je iPhone bijgewerkt met de nieuwste iOS.

2. iOS-update draadloos

Wanneer u een OTA-updatebericht ontvangt waarin staat dat de iOS-update beschikbaar is, tikt u op de knop 'Nu installeren' om deze bij te werken naar de nieuwste versie. Of het kan ook worden gedaan door de systeeminstellingen van uw iPhone in te voeren, laten we eens kijken hoe:

Stap 1Verbind je iPhone met een stabiele Wi-Fi-verbinding nadat je hem hebt ingeschakeld, om toegang te krijgen tot internet. Ga naar 'Instellingen', selecteer vervolgens 'Algemeen' en klik op 'Software-update'.

Hoe Yahoo Mail te repareren werkt niet op iPhone Probleem (4)

Stap 2Tik nu op 'Downloaden en installeren' en de nieuwste software wordt op uw iPhone geïnstalleerd. Als je geen ruimte meer hebt, zal het pop-upvenster je vragen om enkele gegevens te verwijderen, te bevestigen door op de knop 'Doorgaan' te tikken en ongewenste apps te verwijderen. Post iOS-update, je kunt apps opnieuw installeren die tijdens de iOS-update zijn verwijderd.

Stap 3Kies 'Installeren' en laat de iOS updaten in een jazzy. Voer indien nodig de toegangscode in en u bent klaar.

We zijn er zeker van dat de bovenstaande oplossingen u zouden helpen om probleemloos de Yahoo-mail die niet werkt op de iPhone op te lossen.

Oplossing 2: voeg Yahoo Mail toe aan iOS via IMAP

Er zijn situaties waarin u verbinding wilt maken met uw Yahoo Mail-account op uw iPhone, maar het systeem haalt niet automatisch de juiste serverinformatie op.

In dergelijke gevallen moet u de informatie handmatig invoeren. Yahoo Mail-problemen op de iPhone komen steeds vaker voor met toegenomen iOS-updates. U kunt het probleem met de Yahoo-mail die niet werkt op de iPhone in 2 stappen oplossen: verwijder eerst uw Yahoo Mail-account uit iOS Mail en stel vervolgens handmatig een account in iOS Mail in via Yahoo Mail IMAP-instellingen.

1. Verwijder uw Yahoo Mail-account uit iOS Mail

Ga naar 'Instellingen', tik vervolgens op 'Accounts en wachtwoorden' en kies het 'Yahoo Mail'-account dat u wilt verwijderen en druk op de toets 'Account verwijderen'. Raak nogmaals de knop 'Account verwijderen' aan om te bevestigen. Nu heb je met succes je Yahoo Mail-account van je iPhone verwijderd

Hoe Yahoo Mail te repareren werkt niet op iPhone Probleem (5)

2. Stel handmatig een account in iOS Mail in via Yahoo Mail IMAP

Om handmatig een Yahoo Mail-account op uw iPhone in te stellen met IMAP, gaat u naar 'Instellingen' en kiest u 'Accounts en wachtwoorden'. Ga naar 'Account toevoegen' en tik op 'Overig' en tik vervolgens op 'Mailaccount toevoegen'.

Hoe Yahoo Mail te repareren werkt niet op iPhone Probleem (6)

Vul nu de details in en tik op 'Volgende'. Selecteer 'IMAP' en geef de inkomende en uitgaande serverinformatie op (voor uw gemak hebben we deze hieronder vermeld). Je iPhone maakt een verbinding tussen de SMTP- en IMAP-server. Uiteindelijk wordt het Yahoo-mailprobleem dat niet werkt op het iPhone-probleem verholpen.

Hoe Yahoo Mail te repareren werkt niet op iPhone Probleem (7)

IMAP is voor synchronisatie in twee richtingen, hier zijn de IMAP-serverinstellingen voor Yahoo Mail

Server voor inkomende e-mail (IMAP).

 • Vereist SSL - Ja
 • Haven – 993
 • Server – imap.mail.yahoo.com

Server voor uitgaande e-mail (SMTP).

 • Poort – 465 0r 587
 • Vereist SSL - Ja
 • Vereist authenticatie - Ja
 • Server – smtp.mail.yahoo.com

Login Informatie

 • E-mailadres – uwnaam@domein.com (uwnaam is de gebruikersnaam die u hebt gekozen)
 • Wachtwoord – Inlogwachtwoord
 • Vereist authenticatie - Ja

Oplossing 3: controleer of uw account buiten de app werkt

Wanneer u Yahoo Mail-problemen op de iPhone tegenkomt, zoals dat u geen toegang heeft tot e-mails of dat Yahoo-mail niet werkt op de iPhone. Er is nog een andere interessante oplossing om de last te verlichten, d.w.z. probeer Yahoo Mail buiten de app te openen.

U kunt dat doen door u aan te melden bij uw Yahoo Mail vanaf een desktopcomputer met behulp van een webbrowser zoals Safari of zoiets. Stel een e-mail op en stuur deze naar uw eigen e-mail-ID en wacht 5 minuten, of deze u nu bereikt of niet. Er is een kans dat uw Yahoo-e-mailaccount niet echt werkt buiten de app en daarom werkt uw Yahoo-mail ook niet op de iPhone.

Oplossing 4: Yahoo Mail verwijderen en opnieuw toevoegen aan iOS Mail

Soms kunnen de instellingen die verantwoordelijk zijn voor het verbinden van Yahoo Mail en de iOS-app beschadigd raken of verkeerd zijn ingesteld. Yahoo-e-mailproblemen op de iPhone die zich in dergelijke gevallen voordoen, kunnen worden opgelost door het bestaande Yahoo Mail-account uit iOS Mail te verwijderen en vervolgens Yahoo Mail opnieuw toe te voegen aan iOS Mail.

1. Verwijder uw Yahoo Mail-account uit iOS Mail

Raadpleeg Oplossing 2 van dit artikel voor het verwijderen van het bestaande Yahoo Mail-account. U vindt de gedetailleerde procedure hiervoor.

2. Voeg Yahoo Mail opnieuw toe aan iOS Mail

Ga naar 'Instellingen' en tik op het tabblad 'Accounts en wachtwoorden' op je iPhone en klik op 'Account toevoegen'.

Hoe Yahoo Mail te repareren werkt niet op iPhone Probleem (8)

U ziet een lijst met e-mailservices; klik op 'Yahoo' en meld u eenvoudig aan bij uw e-mail met behulp van de Yahoo-aanmeldingsinterface.

Hoe Yahoo Mail te repareren werkt niet op iPhone Probleem (9)

Oplossing 5: gebruik de Yahoo Mail-app

Als niets in uw voordeel werkt om uw Yahoo Mail weer aan de praat te krijgen, kunt u de Yahoo Mail-app downloaden en in plaats daarvan gebruiken. Als u Yahoo Mail niet op de iPhone kunt krijgen, haast u dan naar de App Store en download de Yahoo Mail-app direct. Dit zou al uw Yahoo-e-mailproblemen op de iPhone moeten oplossen en alles moeten regelen.

Conclusie

Door deze 5 oplossingen te gebruiken die we hebben geboden, kunt u Yahoo Mail repareren dat meestal niet werkt met een iPhone-apparaat. Als je denkt dat dit artikel nuttig is, deel deze pagina dan met je vrienden.

Hoe Yahoo Mail te repareren werkt niet op iPhone Probleem (2024)

FAQs

Waarom werkt mijn mail niet op mijn iPhone? ›

Ga naar Instellingen > Mail > Accounts om te checken of de instellingen van het account juist zijn. Een snelle manier om problemen met een app op te lossen is om deze af te sluiten en opnieuw te starten. Dit kan ook het probleem oplossen als de Mail-app niet werkt.

Hoe krijg ik mijn mail weer op mijn iPhone? ›

Een e-mailaccount toevoegen op je iPhone, iPad of iPod touch
 1. Ga naar 'Instellingen' > 'Mail' en tik op 'Accounts'.
 2. Tik op 'Voeg account toe' en selecteer je e-mailaanbieder.
 3. Voer je e-mailadres en wachtwoord in.
 4. Als je 'Volgende' ziet, tik je op hierop en wacht je tot Mail je account verifieert.
Jul 10, 2023

Waarom werkt Yahoo niet? ›

Een server kan tijdelijk niet werken, er kan iets mis zijn met uw persoonlijke account, u kunt filters hebben ingesteld, er kan iets mis zijn met uw browser of het doorsturen van e-mail kan per ongeluk zijn ingeschakeld.

Kan Yahoo Mail niet openen? ›

De foutmelding 'Your Yahoo account is locked' komt doordat er teveel foutieve inlogpogingen zijn geweestt. Dit hoeft uiteraard niet jouw te zijn gebeurd en daarom wordt uit veiligheid je account voor 12 uur geblokkeerd. Na deze periode kun je weer inloggen.

Wat moet ik doen als ik geen mails meer binnen krijgt? ›

Om er zeker van te zijn dat het niet ligt aan je account instellingen, wil ik je even vragen om de onderstaande punten te bekijken:
 1. Controleer je map Ongewenst. ...
 2. Controleer je lijst met geblokkeerde afzenders. ...
 3. Voeg het e-mailadres toe aan je lijst Veilige afzenders. ...
 4. Controleer je Ongewenste e-mail instellingen.
Oct 30, 2013

Waarom werkt mijn Mail niet meer? ›

Het is mogelijk dat uw firewall, antivirus of netwerkinstellingen uw e-mailprogramma blokkeren. Schakel uw firewall en antivirus tijdelijk uit en probeer het opnieuw. Op een computernetwerk kunnen bepaalde poorten geblokkeerd zijn. Probeer op een ander netwerk verbinding te maken, bijvoorbeeld via uw mobiele provider.

Hoe kan ik mijn email herstellen? ›

E-mails terughalen
 1. Open Outlook en ga naar de map 'Verwijderde items'.
 2. Klik in het lint bovenaan op 'Verwijderde items terugzetten van server' of op de blauwe link 'Recent uit deze map verwijderde items herstellen'.
 3. Selecteer het e-mailbericht dat je wilt terugzetten (de nieuwste items staan onderaan in de lijst)
Dec 19, 2022

Waarom krijg ik geen Mail binnen op mijn mobiel? ›

Meld u eerst aan bij uw e-mailaccount, open vervolgens Instellingen, zoek en open Apps en vervolgens E-mail, tik op Meldingen en schakel Meldingen toestaan in. Selecteer het e-mailaccount waarbij u bent aangemeld en voltooi de volgende instellingen.

Hoe stel ik mijn e-mail opnieuw in? ›

Stappenplan e-mail instellen via Windows Mail
 1. Ga naar Start en klik op het icoon 'Mail'.
 2. Klik op 'Account toevoegen'.
 3. Kies nu in het scherm 'Account kiezen' voor 'Ander account' voor het instellen van je providermail. ...
 4. Klaar! ...
 5. Niet gelukt? ...
 6. Klik nu op 'Internet-e-mail'. ...
 7. Klik op 'Aanmelden'.

Hoe verander je van Yahoo naar Google? ›

Je standaard zoekmachine instellen
 1. Open Chrome op je computer.
 2. Klik rechtsboven op Meer. Instellingen.
 3. Klik op Zoekmachine.
 4. Klik naast Zoekmachine gebruikt in adresbalk op de pijl-omlaag .
 5. Selecteer een nieuwe standaard zoekmachine.

Wat is beter Yahoo of Google? ›

Met betrekking tot de organische resultaten geeft Google recente zoekresultaten een hogere waardering dan Yahoo en Bing. Yahoo kijkt consistent naar de resultaten die het meest overeenkomen en deze resultaten en discussies zijn vaak jaren oud (als ze dan nog überhaupt relevant zijn).

Is Yahoo van Google? ›

Yahoo! Inc.

In 2017 werden de internetdiensten verkocht aan Verizon Communications en het bedrijf veranderde de naam in Altaba. Het is de intentie om de resterende belangen te verkopen en uit te keren aan de aandeelhouders.

Is Yahoo van Microsoft? ›

Technically, Microsoft took full ownership of Yahoo on July 31st, 2005.

Hoe kun je Yahoo verwijderen? ›

(in de rechterbovenhoek van Google Chrome), selecteer "Instellingen", klik in de sectie "Zoekmachine" op "Zoekmachines beheren...", zoek in de geopende lijst naar "search.yahoo.com" wanneer deze zich bevindt klik op de drie verticale puntjes in de buurt van deze URL en selecteer "Verwijderen uit lijst".

Hoe werkt Yahoo Mail? ›

Hoe werkt Yahoo! Mail

Yahoo Mail werkt in principe niet veel anders dan de meeste andere webmails. Ook bij Yahoo! webmail kun je jezelf gratis aanmelden door een nieuw e-mailadres en een wachtwoord te verzinnen. Hiermee krijg je vervolgens toegang tot de webmail en kun je jezelf aanmelden en inloggen.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Arielle Torp

Last Updated:

Views: 6117

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Arielle Torp

Birthday: 1997-09-20

Address: 87313 Erdman Vista, North Dustinborough, WA 37563

Phone: +97216742823598

Job: Central Technology Officer

Hobby: Taekwondo, Macrame, Foreign language learning, Kite flying, Cooking, Skiing, Computer programming

Introduction: My name is Arielle Torp, I am a comfortable, kind, zealous, lovely, jolly, colorful, adventurous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.